Nieuw op deze website:

Columns


Virtuele Chet
Column over de geluiden en geuren in het gebouw Nieuwe Energie Leiden, gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie, 17 januari 2011.  Column

Column met oproep aan lezers om te reageren op mijn columns op de website van Nieuwe Energie Leiden. Gepubliceerd op 3 januari 2011.  Kinderliedjes

Column waarin ik me afvraag waarom we het in Nederland nog altijd doen met kinderliedjes van honderd jaar geleden. Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie Leiden, 13 december 2010  


Integreren
Column over de succesvolle integratie van de halsbandparkiet in ons land en in het bijzonder Leiden. Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie Leiden, 2 december 2010.  


Hallelujah
Column over lange reizen die door muziek draaglijk worden, en over opvoeding, gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie Leiden, 20 november 2010.


Herfst
Column over herfst in Leiden, koude, wind en somberheid, gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie Leiden, 8 november 2010- Jazz
Column over jazzy Leiden op een koude zondagmiddag en de aankoop van een boek van Charles Bukowski (1920-1994). Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie Leiden, 25 oktober 2010.

 

 
- New York
Column over de geslaagde melting pot die New York is. Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie, Leiden, 15 oktober 2010.


- Richting
Column over het ingenieuze bewegwijzeringssysteem dat je in ziekenhuizen tegenkomt en dat je misschien ook op steden zou kunnen toepassen. Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie, Leiden. 20 september 2010.

- Leidse Ganzen
Column over de meest arrogante vogels die ik ken: de Leidse ganzen. Gepubliceerd op de website van Nieuwe Energie, Leiden. 6 september 2010.

 

Voor meer columns ga naar de volgende pagina
-- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 --

 Jan Dobbe Tekst, Redactie & Presentatie. Bedrijfsjournalistiek, bladcoördinatie, interimredactie, webcontent en digitale nieuwsbrieven, ghostwriting. In vrije opdrachten schrijf ik ook gedichten, columns en liedjes.